Din børnefotograf - Det er vigtigt at børnene har det sjovt

Tekst på vej..

“Herunder kan i læse de mest almindelige spørgsmål i forbindelse med en børne fotografering? -Har i flere spørgsmål er i selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte mig.”

TØJVALG?

Tænk over dit barns tøjvalg. Det spiller en stor rolle for billedet. Jeg anbefaler altid neutrale eller sarte farver, og meget gerne uden alt for meget tryk, mønster, striber, prikker og logoer osv. Hvor der er flere børn med på billedet, skal i gerne sørge for i komplimentere hinanden. Kør gerne den samme farve igennem eller flere nuancer af farven. Ved udendørsfotograferinger kan man opleve kolde dage her i danmark, derfor er det godt at lave lag på lag tøj, idet vi gerne skal undgå overtøj.

HVAD SKAL VI MEDBRINGE.

En god ide er at have lidt mad, drikkelse og klude osv. med, idet barnet/babyen kan bliver sulten under optagelsen eller skal skiftes. Igen medbring gerne bamser, legetøj eller andet du ønsker skal med på billederne. På de helt små bruger jeg gerne 10 min på, at de vågner og er i godt humør end, at de er blevet vækket for tidligt. Hellere tage færre billeder af en tilfreds baby, end mange af en, som er utilpas.

DET HAR JEG ?

Perfektum har altid, kaffe, te eller et glas vand klar, hvis du /i skulle bliver tørstige før, under eller efter fotograferingen. Bruger dit barn flaske er der også mulighed for at få den varmet.  Ellers er der bord med liggepude, vådservietter, køkkenrulle og blespand, hvis det skulle blive nødvendigt. Ammer du er der en sofa til rådighed, ellers kan en stol også fremskaffes. Har du mange ting/tasker, er der mulighed for parkering lige ved døren. Såfremt du er kommet hertil med barnevogn, kan den stilles i læ.

SYGDOM/AFLYSNING.

Alle bookinger/aflysninger af tider kan ske på mail: karina@perfektum.dk eller 22101949. Oplever du fx., at dit barn er syg, er det bedre at få lavet en ny tid, idet billederne tit bliver derefter – Det er ikke Perfektums ansvar/opgave, at få billederne gode, hvis barnet ikke møder frisk op. Den nye session skal gerne finde sted indenfor 30 dage efter den aftalte dag. Aflysning af din tid skal ske hurtigst muligt og gerne 1-2 dage før ved en almenlig session.

PRISER - 1 Times fotografering

Ved en 1 times fotografering i studie, er der mulighed for at lave flere forskellig opstillinger og med maks. 3 børn/personer. Herefter laver fotografen en hurtig sortering af de bedste fra fotografering. Efter 7-14 dage vil i modtager et login, hvor i så kan udvælge dem i ønsker. Der er ikke print mm. inkl. i denne pris. til kr. 395,-

(Jeg gør opmærksom på at disse er råfiler og er ikke færdig redigeret. Der vil måske være nogle få, som har fået en lyn redigering, som i så kan se som eksempler. Disse filer må på inden måde kopieres, gemmes ned eller omredigeres af jer).

PRISER - Månedsfotografering

– Du udvælger selv dit billede på kameraet.
– Frit valg om billedet skal være i farve eller S/H.
– Der bliver afsat ca. 30 min (kun et barn).
– Der bliver lavet 1 opstilling pr gang.
– Ved pakkeløsning binder man sig til en pakke igennem hele forløbet af 12 gange ellers bortfalder tilbuddet.
– Jeres egne ideer er mere end velkommen men spøg lige fotografen inden, om det er noget der kan nås inden for den afsatte tid til næste gang.
– Ønskes genbestillinger til gave mm. er det til fuld pris efterfølgende- se priserne under informationer.

Pakke 1

Alle print fra Perfektum har lamering på.
Pakke 1
Kr.250,- Pr. gang
  • 2 stk. ens 9x12 cm print
  • 1 stk. billede til sociale medier

Pakke 3

Alle print fra Perfektum har lamering på.
Pakke 3
Kr.399,- Pr. gang
  • 1 stk. digital fil - sendes på mail
  • 1 stk billede til sociale medier

PRISER - Kvartal, Halvårs og Årsfoto

– Du udvælger selv dit billede på kameraet.
– Frit valg om billedet skal være i farve eller S/H.
– Der bliver afsat ca. 30-45 min (kun et barn).
– Der bliver lavet 1 opstilling pr gang.
– Jeres egne ideer er mere end velkommen men spøg lige fotografen inden, om det er noget der kan nås inden for den afsatte tid.
– Ønskes genbestillinger til gave mm. er det til fuld pris efterfølgende- se priserne under informationer.

Pakke 1

Alle print fra Perfektum har lamering på.
Pakke 1
Kr.350,- Pr. gang
  • 1 stk. 13x18 cm print

Pakke 3

Pr. gang
Pakke 3
Kr.600,- Alle print fra Perfektum har lamering på.
  • 1 stk. 9x12 cm print
  • 1 stk. 18x24 cm print
  • 1 stk billede til sociale medier