About
About

HVORFOR? - VÆLGE PERFEKTUM SOM FOTOGRAF

Den store dag er en speciel dag, som kræver en del planlægning. Hvilket sted skal det holdes, hvor skal kagen komme fra og hvad skal der I og skal vi have en fotograf eller ikke? For nogle par har de brugt uger, måneder eller år på at planlægge denne dag.

Hvorfor? så ikke vælge en fotograf, som formår at fange alle de små detaljer, som i har brugt så lang tid på at planlægge. For nogle er onkel Jens og hans kamera nok, fair nok, men jeg vil klart anbefale man går til en fotograf.

En bryllupsfotograferingen handler om så meget mere end bare peje et kamera i den rigtig retning og sige ”smil”. Det handler om at indfange følelser, hele stemningen igennem dagen og, at skabe et unikt billede hver gang. (Som fotograf tænker man lyskilde, vinkel, give gode instruktioner mm). Jeg vil fange smil, tårer, latter og de skæve øjeblikke, som kan/vil ske naturligt på sådan en dag.

– Jeg vil fortælle historien om jeres bryllup igennem mit kamera og skabe minder, som i har resten af livet og som i kan tage frem igen og igen..

“Herunder kan i læse de mest almindelige spørgsmål brudepar ofte stiller? -Har i flere spørgsmål er i selvfølgelig mere end velkommen til at skrive til mig.”

God kemi/vær jer selv?

Når i vælger en fotograf skal i virkelig mærke efter, undersøge grundigt, hvem skal i vælge, eller skal onklen tage dem. Hvis i vælger fotografen så find ud af, om der en god kemi/kommunikation imellem jer, idet det vil afspejle sig i billederne på dagen.  De bedste billeder kommer når I er trygge, og ikke kan lade hinanden være. –  der hvor det føles naturligt, at kysse og grine sammen. Jeg skal nok instruere jer en lille smule på dagen (mange gang er det slet ikke nødvendigt, hvis i føler jer tilpas i fotografernes selskab). Det er vigtigt, at billederne kan vække følelserne i årene fremover.

Hav en ven med.

Både af praktiske hensyn som f.eks. holde paraplyer, (hvis det danske vejr ikke holder), være buket holder (en alt mulig kvinde/mand). En god veninde/ven er en god ide, fordi det kan give en helt anden stemning. Kan klart anbefales at lave en aftale med en (eller to) inden  portrætfotograferingen og især, hvis der er børn med under fotografering. At den/de personer kan holde øje med dem, finde en rosinpakke når sulten melder sig, eller kan køre dem hjem/hen til festen.  Portrætfotograferingen kan blive en rigtig hyggelig/sjov aktivitet, at være sammen med en nær familiemedlem eller god ven.

Hvad så nu, hvad er det videre forløb?

Hvordan kommer vi i gang og hvordan forløber det hele sig. Som det første skal i kigge efter den fotograf, som rammer jeres stil/ønsker. Find så ud af, om dagen er ledig. Et ekstra plus er, hvis vi snakker godt sammen. Når fotografen er fundet sker der tit følgende. Fotografen spørge indtil de praktiske ting: hvor, hvornår, hvad har i af ønsker til billeder, om det skal være fotografering af vielsen, portrætter, eller måske en heldsdagsfotografering. Mange har pakke tilbud (det har Perfektum også), men passer den pakke ikke lige til jeres ønske, kan vi altid tage en snak og sammen finder vi den rigtige løsning til jer. Bliver vi nu enig om pris mm, tilbyder jeg et møde inden den store dag. Lige så meget for, at have mødt hinanden, men også for at aftale det videre forløb. Hos Perfektum bliver der altid lavet en kontrakt på større begivenheder, så begge parter er klar over, hvad de kan forvente af hinanden mm. Kontrakten fungerer som en tidsplan over dagen, tidspunkter, adresser, plan for billeder, levering, samt regler mm. Vælger du Perfektum vil i bliver opkrævet et mindre depositum ca. 1-2 mdr. inden brylluppet, det kommer an på hvilken løsning i vælger. Dette dækker over forberedelser, kørsel, samt booking af dagen. Men ellers skrives/ringes vi sammen ca. 1 uge før brylluppet for, at høre om der er ændringer i plan mm.

Afsæt minimum en times tid til fotograferingen.

Kvalitet tager tid. Fotograferingen skal være en god oplevelse for alle. Jeg arbejder effektivt, rutineret og derfor kan vi sagtens nå, at lave flotte billeder på en time. Men mange gange tager det bare tid, at stillet jer op, få styr på kjolen, fange børnene mm. Så en 1 times fotografering forsvinder hurtigt, ligesom resten af bryllupsdagen går tiden lynhurtigt. Det er bare med, at nyde/skabe så mange minder fra dagen som muligt, så sæt gerne 1,5-2 timer af, hvis man skal køre til forskellige locations, eller der skal børn med.

Praktisk fodtøj/beklædning.

Bryllupsfotografering foregår som regel udendørs. Vi vil som regel også bevæge os lidt omkring, og nogle gange også udenfor på veje og stier. Især for bruden med tyl og høje sko, kan det være en udfordring. Det er derfor en rigtig god idé, at have et par skiftesko med i en lille taske. Det gør det meget nemmere og hurtigere at komme omkring. Nu bor vi i DK, hvor vejret kan svinge, så jeg vil også klart anbefale bruden, at have en jakke/trøje med, idet en 1 times fotografering kan gå hen og blive koldt i bar arme mm. (som nævnt tidligere kommer jeres lille assistent ind i billedet igen), Hvis kjolen er af den lange slags med mange lag tyl, kommer der som regel nogle rigtige fine billeder ud af, at gommen giver en hjælpende hånd. Ellers lader vi jeres ven/lille assistent hjælpe til.

Vær klar til vejret.

Det danske vejr en sjov ting, men det behøver ikke være et problem. Bare vi sammen har en plan A og B for dagen. Overskyet, tåget, støvregn kan give rigtige flotte billeder. Dog fotograferer jeg ikke i silende regnvejr, idet udstyr mm. kan tage skade. Ellers anbefaler jeg altid folk at medbringe en paraply som er egnet til billeder. Hvis det siler ned hele dagen, er der også råd for det. Hvis kirken er ledig efter brylluppet (og præsten tillader det, bliver vi lidt længere), vi kan sagtens lave bryllupsportrætter der. Ellers en lade, en gyde eller et halvtag. Stedet hvor festen skal afholdes, kan også være en god mulighed. Men alt dette aftaler vi ved et møde.

Sig jeres mening og har du selv en sjov ide.

Samarbejde og kommunikation er nøglen til gode billeder. Jeg elsker at høre folks egne idéer, og sammen kan vi mere. I behøver ikke være kreative for, at få gode billeder. Det skal jeg nok være. – men tit opstår der idéer hos både jer og mig undervejs i forløbet, men også under fotograferingen. – og så er det rart for jer at vide, at jeg altid er åben for idéer. Hvis det kræver rekvisitter, som jeg ikke har til rådighed, er det på egen regning med mindre det er fotografens egen ide. Under selve fotograferingen har i selvfølgelig mulighed for, at følge lidt med på kameraet om hvordan ideerne ser ud, og om vi skal lave rettelser undervejs.

Nyd det!?

Nyd at i har prioriteret en fotograf som sikker jer, at i kommer godt igennem dagen. I kan trykt læne jer tilbage fordi i ved, hvad der er aftalt, og hvad plan B indeholder. Fotografen vil gøre sit bedste for, at skabe en god dag og få fantastiske billeder, i hus. Jeg forstår godt at der er mange ting der koster penge på sådan en dag, og jeg er en af dem. Jeg har respekt for det valg i tager, men jeg vil altid gøre mit yderste for, at billederne skulle kunne genskabe de minder, øjeblikke og som skal være en del af familiehistorie, det skal være oplevelse, som i kan tage frem og kigge på igen og igen i mange år efter.

“Der kan være mange spørgsmål angående et bryllup, her kan du læse mere om forløbet, få gode råd, slags og leveringsbetingelser mm her.”

PRISER PÅ 3 BRYLLUPSPAKKER:

Passer pakkerne ikke til jeres ønsker, er i mere end velkommen til at kontakte mig og sammen finder vi den rigtig løsning for jer..

Lille Pakke

Vielse og Portrætfotografering
Kr.00,- one time fee
 • Fotografering i ca 3 timer:
 • Før, under og efter vielsen
 • Portrætserie (On location)
 • Inkl kørsel, i en radius på 40 km fra Nykøbing Mors - Ellers ekstra kørsel tillæg.
 • Inkl ca 40-50 digitale filer I en fin æske med en usb. Print klar.

MellemPakken

Bridezilla’en, Vielsen, Portrætter og Recetionen
Kr.00,- one time fee
 • Fotografering i ca 5-7 timer
 • Bruden kommer i kjolen
 • Før, under og efter vielsen
 • Portrætserie (On Location)
 • Receptionen eller par billeder af gæster (Gruppebillede)
 • Inkl kørsel, i en radius på 40 km fra Nykøbing Mors - Ellers ekstra kørsel tillæg.
 • Inkl ca 80-110 digitale filer I en fin æske med en usb. Print klar.

Starter

Get Brooklyn
$39 one time fee
 • Power Elite Support
 • 27+ Beautiful Demos
 • 115+ Page Templates

Power User

Get Brooklyn
$79 one time fee
 • Power Elite Support
 • 27+ Beautiful Demos
 • 115+ Page Templates

LAVER OGSÅ TAKKERKORT

Perfektum designer også takkekort. Ønsker i at få lavet takkekort er det en god ide at nævne det ved bookningen. Efter modtagelsen af billederne fra mig, skal i gerne hurtigst muligt udvælger de billeder i ønsker at bruge. – Perfektum har mange forskellige skabeloner, som i kan vælge af.

Pris : 20 stk takkekort til 495,-

Features

PERFEKTUM HAR FOKUS PÅ

Der er mange faktorer, der spiller ind på fotograferingen af et bryllup. Perfektum tager ethvert bryllup 100% seriøst og nyder at få lov til at være en del fra jeres store dag. Et bryllup er en af de største begivenheden. Der er derfor Perfektums fornemmeste opgave at kunne levere en ultimativ, lækkert/ flot vare til Jer.

Høj Kvalitet

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr.

Cloud Storage

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr.

Brooklyn Mobile App provides you the best experience on the market.

Data Secure

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr.

Brooklyn Mobile App provides you the best experience on the market.
Features