``At være gravid er både smukt, livsbekræftende og en hel særlig tid for dig``.

At forevige din graviditet med smukke billeder af maven -vil du IKKE fortryde.
Den optimale tid til fotografering er imellem 7 og 8 måneder i graviditeten, det er der maven strutter allermest og er smukkest.

En session tager normalt 1,5 time, så der er rig mulighed for at lave forskellige opstillinger. Du er også velkommen til at tage børn eller en partner med.

Jeg har nogle kjoler til rådighed, som kan lånes til en session. Ved fotograferingen kan det være sødt med en bamse, små sko, som barnet kommer til at bruge ud i fremtiden.

“Herunder kan i læse de mest almindelige spørgsmål i forbindelse med en gravid fotografering? -Har i flere spørgsmål er i selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte mig.”

LOCATION?

Studie eller on location? Her er der ingen rigtige løsning. Du skal mærke efter hvad det er du ønsker. Studiebilleder virker lide mere opstillede end naturbilleder. Men indendørs er vi ikke afhængige af vejret. Nogle gange laver man de samme poseringer, om det er ude eller inde. Naturen kan dog giver mere liv til baggrunden. Mærk efter hvilken stil der passer jer bedst, og hvad jeres ønsker er.

BEKLÆDNING.

Det kan være svært at vælge tøj til en gravid fotografering. Derfor taler vi sammen om dine ønsker, men her nogle gode råd: Tænk over dit/jeres tøjvalg. Det spiller en stor rolle for billedet. Jeg anbefaler altid neutrale eller sarte farver, og meget gerne uden alt for meget tryk, mønster, striber, prikker og logoer osv. Der er mulighed for at låne kjoler til lejeligheden.

GODE RÅDE?

Kom gerne mere på end du plejer af foundation, øjneskygge mm. (Dette er kun en anbefaling). Et andet godt råd, tag gerne højhæle med, idet du får en flottere holdning. Til dem som tænker på en boudoirsession/gravidsession, hvis du gerne vil fotograferes nøgen, så overvej om du en time før fotograferingen, kan tage undertøj af og eventuelt klæde dig i noget løst tøj, så vi undgår mærker efter BH og trusser. Find gerne flere sæt undertøj, som matcher sammen med. Eller har en flot morgenkåbe, skjorte, højhæle, brudeslør eller andre rekvisitter, så medbring gerne alt det du tænker kan være interessant.

HUSK AT BOOK I GOD TID..

Book i god tid for at være sikker på, at få den tid du ønsker. OBS studiet har ikke faste åbningstider, idet jeg kan have opgaver/møder mm ude af huset. Ring eller send en mail inden, så du ikke kommer til en låst dør..

 

PRISER - Specialfoto 1-1,5 time.

Ved 1,5 times fotografering i studie, er der mulighed for at lave flere forskellig opstillinger og med maks. 3 personer. Herefter laver fotografen en hurtig sortering af de bedste fra fotografering. Efter 7-14 dage vil i modtager et login, hvor i så kan udvælge dem i ønsker. Der er ikke print mm. inkl. i denne pris. fra kr. 650 ,-

(Jeg gør opmærksom på at disse er råfiler og er ikke færdig redigeret. Der vil måske være nogle få, som har fået en lyn redigering, som i så kan se som eksempler. Disse filer må på inden måde kopieres, gemmes ned eller omredigeres af jer).