Newborn - Du har ventet og ventet, og endelig er din lille baby her..

Der er intet som de første uger i et nyfødt babys liv. Se dem tage deres første skridt eller starte i skole. Med billederne kan du bevare disse særlige tider. De bedste billeder er taget i børnehøjde, hvor børn bare er børn, generte, frække og skøre. Tiden går så hurtigt og pludselig har man glemt, hvor lille de var. Derfor er billederne af den nyfødte et fantastisk minde at have om den tid, så hvor længe tør du vente før de mister deres barnlige udtryk “.

Ved Newborn er det bedste, at barnet er 0-10 dage gammelt (max 14 dage), så vi kan fange de særlige øjeblikke, hvor de sover. En session tager normalt fra 1 – 1,5 time, hvor der er mulighed for, at lave forskellige opstillinger.

 

“Herunder kan i læse de mest almindelige spørgsmål i forbindelse med en børne fotografering? -Har i flere spørgsmål er i selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte mig.”

TØJVALG?

Tænk over dit barns tøjvalg. Det spiller en stor rolle for billedet. Jeg anbefaler altid neutrale eller sarte farver, og meget gerne uden alt for meget tryk, mønster, striber, prikker og logoer osv. Hvor der er flere børn med på billedet, skal i gerne sørge for at børnene komplimentere hinanden. Kør gerne den samme farve igennem eller flere nuance af farven. Ved udendørsfotograferinger kan man opleve kolde dage her i danmark, derfor er det godt at lave lag på lag tøj, idet vi gerne skal undgå overtøj.

HVAD SKAL VI MEDBRINGE.

En god ide er at have lidt mad, drikkelse og klude osv. med, idet barnet/babyen kan bliver sulten under optagelsen eller skal skiftes. Igen medbring gerne bamser, legetøj eller andet du ønsker skal med på billederne. På de helt små bruger jeg gerne 10 min på, at de vågner og er i godt humør end, at de er blevet vækket for tidligt. Hellere tage færre billeder af en tilfreds baby, end mange af en, som er utilpas.

DET HAR JEG ?

Perfektum har altid, kaffe, te eller et glas vand klar, hvis du /i skulle bliver tørstige før, under eller efter fotograferingen. Bruger dit barn flaske, er der også mulighed for at få den varmet.  Ellers er der bord med liggepude, vådservietter, køkkenrulle og blespand, hvis det skulle blive nødvendigt. Ammer du er der en sofa til rådighed, ellers kan en stol også fremskaffes. Har du mange ting/tasker, er der mulighed for parkering lige ved døren. Såfremt du er kommet hertil med barnevogn, kan den stilles i læ.

SYGDOM/AFLYSNING.

Alle bookinger/aflysninger af tider kan ske på mail: karina@perfektum.dk eller 22101949. Oplever du fx., at dit barn er syg, er det bedre at få lavet en ny tid, idet billederne tit bliver derefter – Det er ikke Perfektums ansvar/opgave, at få billederne gode, hvis barnet ikke møder frisk op. Den nye session skal gerne finde sted indenfor 30 dage efter den aftalte dag. Aflysning af din tid skal ske hurtigst muligt og gerne 1-2 dage før ved en almenlig session.

PRISER - Specialfoto 1-1,5 time.

Ved 1,5 times fotografering i studie, er der mulighed for at lave flere forskellig opstillinger, billeder med jer og barnes søskende. Herefter laver fotografen en hurtig sortering af de bedste fra fotografering. Efter 7-14 dage vil i modtager et login, hvor i så kan udvælge dem i ønsker. Der er ikke print mm. inkl. i denne pris. fra kr. 650,-

(Jeg gør opmærksom på at disse er råfiler og er ikke færdig redigeret. Der vil måske være nogle få, som har fået en lyn redigering, som i så kan se som eksempler. Disse filer må på inden måde kopieres, gemmes ned eller omredigeres af jer).