Portræt og gruppebilleder

Tekst på vej

LOCATION?

Studie eller on location? Her er der ingen rigtige løsning. Du skal mærke efter hvad det er du ønsker. Studie billeder virker lide mere opstillede end naturbilleder. Men indendørs er vi ikke afhængige af vejret. Nogle gange laver man de samme poseringer, om det er ude eller inde. Naturen kan dog giver mere liv til baggrunden. Mærk efter hvilken stil der passer jer bedst, og hvad jeres ønsker er.

TØJVALG.

Tænk over jeres tøjvalg. Det spiller en stor rolle for billedet. Jeg anbefaler altid neutrale eller sarte farver, og meget gerne uden alt for meget tryk, mønster, striber, prikker og logoer osv. Ved familie/gruppe sessions, hvor alle er med på billedet, skal i gerne sørge for i komplimenterer hinanden.

 

PRISER - Fotografering i studie 1 time

Ved en 1 times fotografering i studie, er der mulighed for at lave flere forskellig opstillinger og med maks. 3 personer. Herefter laver fotografen en hurtig sortering af de bedste fra fotografering. Efter 7-14 dage vil i modtager et login, hvor i så kan udvælge dem i ønsker. Der er ikke print mm. inkl. i denne pris. fra kr. 395,-

(Jeg gør opmærksom på at disse er råfiler og er ikke færdig redigeret. Der vil måske være nogle få, som har fået en lyn redigering, som i så kan se som eksempler. Disse filer må på inden måde kopieres, gemmes ned eller omredigeres af jer).