“N0gle gange søger jeg modeller til TFP projekter –det kan også være at du har en idé du gerne vil lave med mig på TFP basis. Jeg forventer, at du accepterer disse vilkår:”

HVAD ER TFP?
TFP står for Time For Photo – og at der ikke er penge involveret i fotograferingen, men at begge parter får billeder til portfolien som betaling for sit arbejde.

DET SKAL DU VIDE OM ET TFP SHOOT ?
Du får typisk et sted mellem 3-8 færdigredigerede billeder, alt efter hvad vi har lavet. Jeg garanterer ikke et bestemt antal billeder, men laver dem, jeg føler der er de bedste fra shootet. Normalt får du billederne i en opløsning passende til internettet med et lille logo på.

Udvalget af billederne der bliver redigeret sker af mig.  Du er dog mere end velkommen til at komme med ønsker, men hvorvidt disse laves bestemmer jeg dog, når jeg har gennemgået det samlede billedmateriale. Billederne må bruges til portfolie og privat brug, men IKKE til kommerciel brug. Billeder til kommercielt brug laver jeg ikke i TFP.

Fortryder du TFP og ønsker at jeg IKKE bruger billederne, vil du blive afkrævet et beløb svarende til lignende opgave. Der må under ingen omstændigheder redigeres i billederne andet end beskæring til profilbillede/coverbillede på fx Facebook.

HVOR HURTIGT FÅR DU BILLEDERNE?
Jeg plejer at redigere 1-2 billeder umiddelbart efter shootet, de resterende billeder vil komme løbende som jeg får tid og inspiration til at lave dem. TFP billeder vil altid komme bag betalte opgaver.